Zapraszamy dzieci w wieku od 10 do 14 lat na bezpłatne zajęcia parkour. Czwartki, godzina 18:00, sala gimnastyczna w budynku A (stara szkoła podstawowa) . Czas trwania zajęć – 1,5 godziny.  Docelowo grupa będzie liczyła 15 uczestników, zostało jeszcze kilka wolnych miejsc. Regulamin i deklaracja do pobrania poniżej w formacie pdf lub wydrukowana przed zajęciami.

Deklaracja uczestnictwa

Regulamin

Chcielibyśmy, żeby projekt  PARKOUR :edukacja był projektem ogólnodostępnym i całkowicie bezpłatnym – tak by każde dziecko mogło swobodnie przyjść na zajęcia niezależnie od sytuacji finansowej swojej rodziny. Na trening parkour nie trzeba mieć specjalnego stroju czy sprzętu, wystarczą dobre chęci i naturalne przeszkody.

W tej chwili mamy zapewnione środki finansowe na miesiąc zajęć, ale aktywnie poszukujemy dodatkowych źródeł finansowania. Złożyliśmy już wnioski o dotacje, startujemy w konkursach na dofinansowanie, poszukujemy również prywatnych sponsorów. Niestety, na rezultaty naszych działań musimy cierpliwie poczekać.

Dlatego zwracamy się z wielką prośbą do osób, które są w stanie finansowo wesprzeć nasz projekt, do przekazywania DOBROWOLNYCH  wpłat na konto organizatora zajęć, czyli:
Fundacja NASZA SOBÓTKA, ul. Słowackiego 4, 55-050 Sobótka, numer konta 72 9574 1015 2003 0212 1853 0001
Tytuł wpłaty: wsparcie zajęć parkour w Sobótce

Koszt uczestnictwa jednego dziecka w zajęciach wynosi  20 zł za półtoragodzinne spotkanie. Jest to kwota, która pokrywa koszty dojazdu instruktorów z Wrocławia, ich wynagrodzenie oraz koszt wynajmu Sali.
Organizator nie pobiera ŻADNYCH pieniędzy za pomoc instruktorom w realizacji tego projektu.